lauantai 26. helmikuuta 2011

Suloinen Siili ja Ruskea Retro..


Aivan valtava ompeluinto iski todettuani että vaatekaappini huutaa jotain kivaa :)
löysin kaapista hupaisan siili kankaan, josta oli pakko tehdä kietaisuhameen lisäksi yllä oleva pieni meikkipussukka sekä alapuolella oleva essu. Ja tuota essua tarkoitus käyttää ihan normivaatteena, vaiks hameen päällä. Erilaisia versioita mielessä, kunhan ehtisin kaiken toteuttaa..
Essu innostus ei itseasiassa ole uusi, mutta vasta nyt sain toteutettua muutaman mitä ehkä voin pitääkin. Alla oleva on tehty kirpparilta ostetusta Finlaysonin pussilakanasta, ja siinä vetoketjutasku. Täytyy tyttärellekin tehdä vastaava, on tosi kätevä kesälläkin pihalla kun saa kännykän ja avaimet vetoketjulliseen taskuun.Kaikissa vaatteissa kun ei ole "turvallisia" taskuja..Pienemmälle tytölle riittänee avoin tasku, jonne voi keräillä äidin iloksi kiviä ;)
Löysin joskus vuosia sitten kirpparilta vanhan puuvilla verhon, josta piti tehdä kietaisuhame sekä simppeli kangaskassi. Ompeluvimman iskiessä ei kaapissa tietenkään ollut valmiina tarpeeksi kivoja vaatetuskankaita, joten verho sai luvan hoitaa homman..
Tässä itse hame, "kamu" sai kunnian pukea sen päällensä. Nappikoru tietysti myös omaa tuotantoa, neule kaapin perältä kaivettu.Eihän "kamua" voinut nakuna kuvata ;D ei tosin ole hääppöinen kuva, kameran akkukin tilttasi taas vaihteeksi mutta saa tuosta varmaan olennaisen selville.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti